20 October 2012

Akhirnya..


Yeay!Akhirnya aku jadi wira jugak..Gembira sungguh hati ini dapat menjadi wira seperti Gemok Sayang aku ni..hehe.. Kalo die tak tarik aku pergi situ,mesti aku tak nak pegi..
Gembiralah sebab atlease dengan darah aku derma tu,dapat membantu orang yang memerlukan nanti..Insyallah..Amin..

Storynye cam gini..Petang semalam cadangnye nak pergi Tasik Titiwangsa kat dpn tu je ha..Kononnye nak maen Badminton..Tapi sampai2 je,hujan lah selebat lebatnye!!SEJUK!!

So, kami takde ape nak buat,snap gamba jelah..Saje nak kongsi cerite ni ha..hihihi.
gemok kan die sekarang!

Gemok pun aku sayang lah!!

bosan gile!

b,b amek an gmba syg cpt!hee

pinjam sekop die


Pastu,dah bosan sangat die cakap jom lah pergi Pusat Darah Negara..Mule2 mcm2 alasan aku bagi taknak pegi..Sbb takut nak kene cucuk!

Akhirnye ni lah hasilnye.

ceh muke senyum je an padahal!



450ml tau darah aku..

dok sengih2 kt aku,aku bg :p

tengok cite katon

dah siap dah..ha sebelah sane tu pun budak KLMU jugak!

Main badminton kat pusat darah negare.hehe.

Tu lah die kesahnye..Terima kasihlah sbb sudi membace kisah aku yang tak menarik ni..

Nak pesan kat u olls,pergilah derma darah..Tak rugi pape pun..Sebaliknye dapat membantu orang..Besar menfaatnye dapat bantu org yang memerlukan darah..
Daripade buat keje gile toreh2 tgn darah2,bek pg kat sini.Dapat faedah dan jugak dapat makanan FREE tau!!


14 October 2012

Alahai tolong aku!!


Halo-halo kawan kawan sekalian..Haa mai sini nak habaq sat..
Hihihi..
Bangun sudah,masak sudah,makan sudah,mandi sudah,solat sudah,semuanya sudah..Ape lagi yang harus ku lakukan!!!BOSAN sangat aih!!Mengapa jadi begini??
Aku sudah jadi separa gila rasanya..
Haa korang-korang yang tengah bace ni,cube bagi idea sikit kat aku ape nak dibuat tatkala diriku bosan seperti ini..HAHAH..Bermadah helah segale aku ni..Almaklumlah apabila kebosanan bertambah pula dengan kebingungan jadi inilah hasil karya saye yang terhebat..hebad lah sangat!
Sudah pule ditinggalkan oleh"gedik"..Aku kerinduan same die..Boleh gedik balik terengganu!!Siot betul lah ko gedik!Tinggal aku ea..Tapi xpe..gedik pujuk aku nak blanje tengok wayang "Aku Terima Nikahnya" bile die balik nti..Haha korang xmau jelez tau!!padahal org len dah tgok dah.
Bile bosan2 gini,aku buat video ni tadi..Asalnye mau letak lagu "Tuhan Jagakan Dia"daripada Motif Band..Tapi ntah macam mane bile dah "save" jadi lagu lain pulak.So,terpakse rela lah korang tengok video ni lagu version sedih..Dipersilakanlah tonton.haha..TAPI... kalo nak tgok,benti kan dulu lagu kat blog saye ni dulu..Buttonnye ade kat bawah teddy bear besar tu..
video

Alahai tolong aku (ceh siap ade tajuk lagi wei) ape nak buat lagi..Huarrgghh...Kehulu kehilir macam orang takda akai dah..
Korang pun satu,dah bace taknak pon bubuh komen kat bwah tu bagi aku idea ape nak buat..Dah teruk sgt dah ni..
Ok bye!

01 October 2012

DIA



Entry kali ni takde pape pun cume nak cakap aku rindu kat DIA.haha.