12 December 2011

CINTA ONE COMM

Ape tu cinta one comm? huhu..meh kawe bg tau..cinta one comm tu ctenye cmni..bulan 12 taun lepas(2010) saye adelah join satu bussiness ni..ONE COMMUNITY WORLDWIDE namenye..ala lebih kurang mcm MLM jugak lah..tp kt dlm tu,mmg lah diorg kate bkn mcm MLM.tp sumenye same je..ha nak bg nasihat kat korang ni..kalo ade sape2 member korang ke ajak korang msuk ape2 bussiness yg mcm ni,yg kene cari2 downline (org bawah) jawapannye,XPAYAH!!okey..aku ulang ni..XPAYAH!sbb..ha..kenape tak pyah?sbb bussiness ni akan menghabiskan duit2 korang..SERIUSLY!sbb dah terkena la btau..okey balik kepade tjuk kat ats tuh kan,time tu,aku mmg tgh nk cari downline aku lah..then tbe2 aku jumpe FB sorang mamat ni..satu kolej dgn aku..aku pun tkn lah button Add as friend Pastu,die approve..then aku pon trus je melamar die keluar..sbb nak bwak die pg "berbussiness" dgn aku..so die pun ikot sbb die xtau yg aku nk jdikan die downline aku...haha.. then...dah due hari dah kitorg msg2 sbb aku nk bg die interested dgn bisnes aku,bleh plk kitorang gadoh.sbbnye die xnak join..aku pulak cm tak puas hati pesal mamat ni..xnak msok dah le..padahal aku yg pakse.sejak kitorang gadoh tu,aku xcontact langsung mamat tu..mmg xde niat lgsung dah nk text die lg..korang nak bace lg x ni??ahh korang kene bace jugak.eh nak pakse lak an..then,jeng3!after sebulan tbe2 die msg aku..time tu kitorang tgh exam week lah..so die msg aku ajak pg study same2..aku plak on je..sengal an?tgh2 study uh,die ckp "awak,agak2 bile kite boleh couple?"aku tencengang kt situ jap..aku  tepinge2 men jwb je "okey bile2 pon boleh"..serius aku igt die maen2!!!last2 ape dah jadi??sampai ke  hari ni melekat dgn die..haha pdan muke korang bace pnjg2 ni..lek2 p minum air dulu ye..after a few weeks,aku pon cau dari bisnes tak gune tu..then mamat ni cakap cerite cinte kitorang ni sesuai letak title "cinta one comm" sbb aku knl die berpunce dpd bisnes tu.hehe.ni lah DP die mase aku add die fb tu.

kalo korang ade mase,layan jap video ni.

video

thank you sbb habiskn mase kat sini..gumao..

No comments:

Post a Comment